Inlämning

Så funkar det

Vår försäljning sker på kommission. Det betyder att när du lämnar in dina varor, får du betalt när vi har sålt varorna. Vi ger dig 40% av försäljningspriset.

Allt ni lämnar in ska vara rent. Kläderna ska vara nytvättade när de lämnas in. Det får inte heller vara trasigt eller har hål. Vi sorterar noggrant och det som vi inte tar emot kasseras. Kunden bör därför lämna in det som är säljbart.

Det är personalen i butiken som prissätter varorna. Vi anpassar priset efter efterfrågan och rear det som inte säljs. Allt för att så mycket så möjligt ska återvinnas och säljas.

Kunden rekommenderas att läsa köpinformationen innan kontakt etableras med butiken. Där finns all information om hur processen går till. Nedan finns vad som tas emot just nu. Denna lista ändras kontinuerligt.


Vi tar emot i första hand

* Inredning: 

- Julartiklar

-Möbler:

-Småbord

-Nattduksbord 

-Rotting möbler 

-Sovrumsbyråer

-Övriga möbler efter överenskommelse

Har ni något inom ovanstående hör gärna av er per mail info@knivstavfm.se . Skicka med en bild på varan. Vi bokar en tid för att kunna ta emot möblerna.

För övriga varor gällande nedanstående

Inlämning 

Önskar ni lämna in, hör gärna av er per mail info@knivstavfm.se . Skicka med bild på varorna. Kontakt sker i tur och ordning eftersom många hör av sig och vi hinner inte besvara alla inkommande mail så fort de kommer. 

 


Avtal 

Exponeringstiden

Avtal skrivs för minst 60 dagar i taget. Kunden får ett mail när försäljningsperioden avslutas. När perioden har avslutats kan man boka tid för att lämna in nya varor. 

Varorna läggs antingen till försäljning i butiken eller på  internets försäljningssidor. Efter en tid av exponering kan varorna komma att rabatteras varorna. Rabatten beror på varans popularitet.

 Kunden ansvarar att hämta osålda varor vid försäljningsperiodens slut. Varor som inte har sålts och hämtats av kunden tillfaller butiken.


Utbetalning

Sålda varor & avslut

Kunderna får utbetalning  när avtalstiden har passerat. Betalningen sker till kundens bankkonto.  

OBS! Endast en inlämning kan ske under försäljningsperioden. 

Vid utbetalningen avslutas även kundens försäljningsperiod. Kunden kan behålla samma kundnummer och boka tid för en ny försäljningsperiod.Information till dig som är befintlig kund

För dig som har lämnat in varor innan 1 augusti

Den 1 augusti fick butiken en ny ägare. För befintliga kunder som lämnade varor innan den 1 augusti, gäller den avtalade försäljningsperioden. Däremot behöver befintliga kunder liksom de nya kunderna invänta att försäljningsperioden avslutas innan ny inlämning kan ske. För mer information, kontakta oss.

Eftersom butiken frångår kontanthantering, betalas all försäljning till bankkonto. Kunder som inte har lämnat in information om bankkonto ombedes höra av sig till butiken. Observera att innestående medel som inte har hämtats ut efter 1 år tillfaller butiken enligt avtal med förra ägaren (se kvitto). 

Vid frågor, kontakta oss gärna genom kontaktformuläret, eller på info@knivstavfm.se 


Mer information om kommission